210 92 30 917

0item(s)

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ, ΔΩΡΟΕΠΙΤΑΓΕΣ & ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΟΡΕΣ ΣΑΣ

Product was successfully added to your shopping cart.

ΜΕΘΟΔΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

ΜΕΘΟΔΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

α) Με την επιβεβαίωση της παραγγελίας σας θα ενημερώνεστε με μήνυμα στην διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή/και στο κινητό τηλέφωνο που μας έχετε δηλώσει και για τον χρόνο παράδοσης των προϊόντων σας αναλόγως με την περιοχή που έχετε επιλέξει να σας αποσταλούν τα προϊόντα.

β) Σε κάθε περίπτωση η παραγγελία σας θα σας αποστέλλεται από την εταιρεία μας ή από συνεργαζόμενο μεταφορέα της επιλογής της κατά τις εργάσιμες ώρες και ημέρες (Δευτέρα - Παρασκευή, 09:00-17:00). Δυνάμει του βασικού χρονοδιαγράμματος παράδοσης της συνεργάτιδάς μας εταιρείας ταχυμεταφορών οι παραδόσεις έχουν ως εξής:

(1) στις πρωτεύουσες νομών εντός 24 ωρών από την αποστολή των προϊόντων στον μεταφορέα (εκτός από νησιά).
(2) στις λοιπές περιοχές εντός 48 ωρών από την αποστολή των προϊόντων στον μεταφορέα εξαιρουμένων απομακρυσμένων περιοχών (συμπεριλαμβανομένων και το νησιών) που μπορεί να παραδοθεί σε 72 ώρες

Η παράδοση μπορεί να πραγματοποιηθεί στο χώρο που επιλέγετε κάθε φορά, ανεξάρτητα από τη διεύθυνση που έχει καταχωρηθεί στα προσωπικά σας στοιχεία.

Κύριος τρόπος αποστολής μας είναι η εταιρεία Ταχυμεταφορών ΕΛΤΑ. Η παράδοση πραγματοποιείται την επόμενη ημέρα για τις χερσαίες περιοχές ενώ εντός 3 για νησιωτικές (οι δυσπρόσιτες ενδέχεται να φτάσουν και τις 5). Μπορείτε να επιλέξετε αν επιθυμείτε σε συνεννόηση μαζί μας κάποιες από τις έξτρα υπηρεσίες των Ταχυμεταφορών όπως "παράδοση συγκεκριμένη ώρα (κόστος επιπλέον 5,50ευρώ)" ή "επίδοση δέματος Σάββατο (με επιπλέον κόστος 4,90ευρώ)" με την αντίστοιχη επιβάρυνση σε εσάς (αναγράψτε τις επιπλέον επιθυμητές υπηρεσίες στις παρατηρήσεις κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας).

Τα πρώτα 2 κιλά για αποστολή σε όλη την Ελλάδα κοστίζουν 3,80 ευρώ ενώ το κάθε επιπλέον κιλό επιβαρύνεται με 1,50 ευρώ. Για δέματα μεγάλου όγκου αλλά μικρού βάρους η κοστολόγηση γίνεται βάση ογκομέτρησης. Το ογκομετρικό βάρος υπολογίζεται πολλαπλασιάζοντας τις 3 διαστάσεις της συσκευασίας σε εκατοστά, και διαιρώντας το αποτέλεσμα με το 5000.

Για όσους επιθυμούν αντικαταβολή το επιπλέον κόστος ανέρχεται στα 3,00 ευρώ.

Όλα τα δέματα είναι ασφαλισμένα για ποσά μέχρι 200,00ευρώ. Αν κάποιος επιθυμεί να ασφαλίσει την αποστολή για μεγαλύτερο ποσό τότε επιβαρύνεται με τα παρακάτω ποσά:

-Αναλογική χρέωση επί της δηλωμένης αξίας της αποστολής
-Με πάγιο τέλος ασφάλισης 5,20ευρώ 

Η μέτρηση του βάρους των αντικειμένων πραγματοποιείται με τη συσκευασία τους κατά την αποστολή.
Αν για κάποιο λόγο υπάρχει διαφορά με την πραγματικότητα τότε θα σας επιστραφεί άμεσα το ποσό που χρεώθηκε επιπλέον, ενώ σε ΚΑΜΙΑ περίπτωση δεν θα υπάρχει επιβάρυνση (αυτή θα απορροφάται υποχρεωτικά από εμάς). 

Κάθε αποστολή συσκευάζεται με τρόπο τέτοιο ώστε να εξασφαλίζεται η ακεραιότητα των προϊόντων. Παρόλα αυτά, έως να φτάσει το δέμα σε εσάς, μεσολαβεί η διαχείρισή του από την εταιρεία courier. Πριν την παραλαβή και υπογραφή, ελέγξτε τη συσκευασία που παραλαμβάνετε. Μόνο σε περίπτωση που διαπιστώσετε ότι η συσκευασία έφτασε στα χέρια σας κακοποιημένη σε ένα η παραπάνω σημεία, θα πρέπει κάτω από την υπογραφή σας να υπογράψετε "με επιφύλαξη", ανοίγοντας τη συσκευασία μπροστά στον μεταφορέα. Εφόσον διαπιστώσετε ότι έχει προκληθεί ζημιά στο προϊόν επιδείξτε τη στον μεταφορέα και καλέσετε αμέσως την courier να το δηλώσετε. Στη συνέχεια, η courier θα σας ενημερώσει για τις ενέργειες που απαιτείται να γίνουν. Εαν ΔΕΝ το κάνετε αυτό, δυστυχώς χάνετε το δικαίωμα αποζημίωσης κλπ.

Αποστολές σε Κύπρο-Βαλκάνια-Ευρώπη με νέες προνομιακές τιμές. Δυνατότητα έκδοσης τιμολογίων VAT FREE σε Registered EU επιχειρήσεις.

Έχουμε συνάψει νέα συμφωνία με την εταιρεία ταχυμεταφορών που μας εξυπηρετεί με βελτιωμένες τιμές. Απαιτείται επικοινωνία στο info@motocosmos.gr για να αποστείλουμε προσφορά για τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν και το κόστος αποστολής αυτών.