Product was successfully added to your shopping cart.

Galfer Wave Δισκόπλακα DF358CW Πλευστή Με Κέντρο Αλουμινίου (SUZUKI GSXR)

Γρήγορη Επισκόπηση

Ø Outer: 310.00 mm 
Ø Inner: 102.00 mm 
Off set: 0.00 mm 
Thickness: 5.00 mm 
No. holes: 6
Ø between holes: 120.00 mm
Βάρος καθ: 1.345γρ

Δισκόπλακα σταθερού τύπου "FLOATING ALUMINIUM CENTER".


Πλευστή δισκόπλακα με κέντρο αλουμινίου για μείωση βάρους και στροφορμής.


Η τιμή αφορά ένα τεμάχιο και δεν περιλαμβάνεται η τοποθέτηση.  


Παρακάτω θα βρείτε πίνακα με τη συμβατότητα ανά μοντέλο μοτό.


Το "Disc Wave®" αντιπροσωπεύει το καλύτερο παράδειγμα της έρευνας και ανάπτυξης από την Galfer.
Εφαρμόζεται κοπή με λέιζερ, σε ανοξείδωτο χάλυβα υψηλής περιεκτικότητας σε άνθρακα.
Υπάρχει άμεση εφαρμογή της ανταγωνιστικής τεχνολογίας για οποιοδήποτε  χρήστη.
Άμεση αντικατάσταση του συστήματος που δεν απαιτεί παρένθεση ή οποιαδήποτε επιπλέον τμήματα, με τις εργοστασιακές βίδες ακριβώς όπως ένας δίσκος ΟΕΜ.
Το "Disc Wave®" είναι μια πνευματική ιδιοκτησία της Galfer Industries SA, κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας στην Ευρώπη και την Αμερική.


Γενικά χαρακτηριστικά:
· Μειωμένο βάρος των μη αναρτημένων μαζών.
· Περισσότερη δύναμη πέδησης.
· Καλύτερη διάχυση της θερμότητας.
· Χαμηλή θερμοκρασία λειτουργίας.
· Λιγότερη τάση για  παραμόρφωση.
· Εξαιρετική αντοχή στη διάβρωση.
· Από ανοξείδωτο χάλυβα υψηλής περιεκτικότητας σε άνθρακα.
· Φορέα από ανοδιωμένο ή χρωμιωμένο αλουμίνιο υψηλής αντοχής (7075 T6 - 6082 T6) ή από ανοξείδωτο χάλυβα (AISI 420).


 H Galfer ιδρύθηκε από τον Maffio Milesi το 1950. Για πάνω από μισό αιώνα, η GALFER καθιερώθηκε ως μία από τους ηγήτορες κατασκευαστές υλικών τριβής, τόσο για μοτοσικλέτες όσο και στην αυτοκινητοβιομηχανία.


Η εμπειρία, η συνεχής επένδυση σε τμήματα R & D (research & development), τα τελευταίας γενιάς και υψηλής τεχνολογίας μηχανήματα και η ξεκάθαρη αφοσίωση στην καινοτομία, την έχει τοποθετήσει μεταξύ των κορυφαίων εταιρειών στον τομέα.
Τα υψηλών προδιαγραφών και ποιότητας στάνταρ που έχει θέσει της επιτρέπει να συνεργάζεται με στο σχεδιασμό, την ανάπτυξη και τη διανομή προϊόντων στους παγκόσμιους κατασκευαστές μοτοσικλετών, υποστηρίζοντας ομάδες και αναβάτες να συμμετέχουν επιτυχώς σε παγκόσμια πρωταθλήματα όπως Speed World Championship, SBK, MX, SX EC, Trial, Supermotard.
Το τμήμα R & D είναι το κλειδί για την εξέλιξη του κάθε ενός από τα προϊόντα της εταιρείας. Κάθε κομμάτι υποβάλλεται σε αυστηρούς ελέγχους ποιότητας που εγγυώνται  την υψηλότερη ασφάλεια και τις βέλτιστες επιδόσεις. Λαμβάνοντας υπόψη τις  τρέχουσες τάσεις της αγοράς, το 2012, η Industrias Galfer έθεσε σε ισχύ σύστημα διαχείρισης σύμφωνα με ISO9001 και με το νέο πρότυπο ISO / TS 16949, προκειμένου να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του τομέα της αυτοκινητοβιομηχανίας και να παρέχει στους πελάτες της πιο αποτελεσματικά προϊόντα. Η ομαδική εργασία και συνεργασία με τους πελάτες και τους προμηθευτές είναι η συνέργια που  της επιτρέπει να αναπτύξει νέα υλικά και τεχνικές για τη βελτίωση του προϊόντος μέρα με την ημέρα. Ως αποτέλεσμα, έχει επιτύχει μεγάλες προόδους που οδηγούν σε διπλώματα ευρεσιτεχνίας και αξιοσημείωτες  καινοτομίες. Τα προϊόντα της  έχουν εγκριθεί από την TÜV (ΚΒΑ 60811 - 61147 - 61148 - 61.197). Η σειρά με δισκόφρενα "Disc Wave®" είναι ένα καλό παράδειγμα των προσπαθειών για καινοτομία: το προϊόν οδήγησε στην αριστεία να προσφέρει στον τελικό χρήστη μια τεχνολογία που προπορεύεται του ανταγωνισμού. 


GALFER, ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ!!