210 92 30 917

0item(s)

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ, ΔΩΡΟΕΠΙΤΑΓΕΣ & ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΟΡΕΣ ΣΑΣ

Product was successfully added to your shopping cart.

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

Με σκοπό την καλύτερη και αρτιότερη εξυπηρέτησή σας, η εταιρεία μας διαθέτει επιλογή τρόπου πληρωμής των προϊόντων που σας ενδιαφέρουν να αγοράσετε, η οποία, όπως αναλύεται και ακολούθως, συνδέεται, μεταξύ άλλων, και με τον χρόνο επεξεργασίας του αιτήματος παραγγελίας σας ή/και τον χρόνο αποστολής του προϊόντος σε εσάς. Οι τρόποι πληρωμής είναι συγκεκριμένα οι ακόλουθοι:

 α) ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ

Εφόσον έχετε επιλέξει ως τρόπο πληρωμής την αντικαταβολή τότε θα πρέπει να καταβάλλετε το αντίστοιχο τίμημα το οποίο σύμφωνα με τις υφιστάμενες συμφωνίες συνεργασίας με εταιρείες ταχυμεταφορών, ανέρχεται στο ποσό των 3,00 €, πλέον του κόστους αποστολής.

Η εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα αιτήματος κατάθεσης προκαταβολής αναλόγως του είδους/της ποσότητας του είδους/των ειδών που επιλέξατε.

Σε περίπτωση μη παραλαβής της αποστολής για λόγους που δεν μας έχουν γίνει γνωστοί με τη νόμιμη διαδικασία της υπαναχώρησης (απαιτείται να μας ζητήσετε φόρμα ΥΠΑΝΑΧΩΡΗΣΗΣ είτε τηλεφωνικά είτε στέλνοντας μήνυμα στο support@motocosmos.gr αναφέροντας την ταυτότητα της παραγγελίας) και εφόσον ήδη με την παραγγελία σας έχετε αποδεχτεί τα αναφερόμενα στους ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ, διατηρούμε κάθε νόμιμο δικαίωμα αξίωσης του κόστους των μεταφορικών και του 25% της αξίας των προϊόντων ως προερχόμενα από μεταπώληση, μέσω του δικηγορικού γραφείου που μας υποστηρίζει.

 β) ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ

Εφόσον έχετε επιλέξει ως τρόπο πληρωμής την κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό, τότε θα πρέπει να προεξοφλήσετε την παραγγελία σας (και τα τυχόν συμφωνηθέντα έξοδα λ.χ. μεταφοράς) προκειμένου να ξεκινήσει η διαδικασία επεξεργασίας του αιτήματος παραγγελίας σας και η δέσμευση των προϊόντων που περιλαμβάνονται σε αυτήν από εμάς, σε έναν από τους λογαριασμούς της εταιρείας μας που εμφανίζονται παρακάτω, στη φόρμα παραγγελίας και στο e-mail που θα λάβετε αμέσως μόλις επεξεργαστεί η παραγγελία σας, αναφέροντας ως αιτιολογία τον κωδικό παραγγελίας σας.

Η κατάθεση του ποσού θα πρέπει να συνοδεύεται από πλήρη αποδοχή/επιβάρυνση των τραπεζικών εξόδων από εσάς (δηλδή και της δικής σας ΑΛΛΑ και της δικής μας τράπεζας), ώστε το τελικό ποσό που θα πιστωθεί στον τραπεζικό μας λογαριασμό να είναι ίσο με αυτό που αναφέρεται στην παραγγελία σας. Σε διαφορετική περίπτωση διατηρούμε το δικαίωμα αποστολής των προϊόντων με αντικαταβολή όπου θα σας χρεώνεται η διαφορά του ποσού που πιστώθηκε από το κόστος της παραγγελίες με επιπλέον επιβάρυνση 3,00 € (κόστος αντικαταβολής).

Εν συνεχεία θα πρέπει να μας αποστείλετε αντίγραφο της συγκεκριμένης κατάθεσης είτε να μας στείλετε αντίγραφο της τραπεζικής εντολής στο sales@motocosmos.gr ή να μας ενημερώσετε τηλεφωνικά στο 2109230917.

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ: ΑΥΛΑΚΙΩΤΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΙΒΑΝ:

GR8201101520000015278485014

 Οι φίλοι που επιλέγουν ως τρόπο πληρωμής την τραπεζική προκαταβολική κατάθεση επωφελούνται από άμεση έκπτωση 7,5% επί της αξίας των προϊόντων.


γ) ΜΕ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ

Το motocosmos.gr δέχεται τις πιστωτικέςκάρτες Visa, Mastercard, Discover, American express. Εφόσον έχετε επιλέξει ως τρόπο πληρωμής την πιστωτική κάρτα η διαδικασία θα πραγματοποιείται και θα ολοκληρώνεται δια μέσου έμπιστου συνεργάτη μας - τραπεζικού ιδρύματος που παρέχει όλα τα εχέγγυα ασφαλείας των ηλεκτρονικών συναλλαγών. Ειδικότερα, οι συναλλαγές σας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα προστατεύονται από ανώτατα συστήματα ασφαλείας τα οποία εγγυώνται ένα ασφαλές περιβάλλον συναλλαγών σε πάρα πολλές μεγάλες επιχειρήσεις παγκοσμίως. Υπεύθυνο για την ολοκλήρωση της συναλλαγής είναι το τραπεζικό ίδρυμα που έχει αναλάβει τη διεκπεραίωση των πληρωμών. Υπεύθυνοι για την ορθή καταχώρηση των στοιχείων της κάρτας είναι αποκλειστικά οι αγοραστές. Διατηρούμε το δικαίωμα επικοινωνίας με την τράπεζα για διασταύρωση των στοιχείων χρήστη καθώς και με τον ίδιο το χρήστη για επιβεβαίωση των στοιχείων της παραγγελίας.

Αν επιθυμείτε σας δίνεται η δυνατότητα αποπληρωμής με άτοκες δόσεις από το 1ο ευρώ, με την προϋπόθεση η κάρτα σας να ανήκει στις υποστηριζόμενες από το τραπεζικό ίδρυμα (λίστα). Σε διαφορετική περίπτωση θα γίνεται αποδεκτή από το σύστημα μόνο η εφ’ άπαξ εξόφληση.

Το πρόγραμμα άτοκων δόσεων διαμόρφωνεται αναλόγως των παρακάτω ορίων:
από 1,00 έως 150,00ευρώ : 2 άτοκες δόσεις
από 151,00 έως 300,00ευρώ : 3 άτοκες δόσεις
από 301,00 έως 400,00ευρώ : 4 άτοκες δόσεις
από 401,00 έως 500,00ευρώ : 5 άτοκες δόσεις
από 501,00 έως 600,00ευρώ : 6 άτοκες δόσεις
από 601,00 έως 700,00ευρώ : 7 άτοκες δόσεις
από 701,00 έως 800,00ευρώ: 8 άτοκες δόσεις
από 801ευρώ και πάνω : 10 άτοκες δόσεις

Λόγω των υφιστάμενων χρονικών περιορισμών στις χρονικές προθεσμίες αποδοχής συναλλαγών μέσω ePOS από τα τραπεζικά ιδρύματα, οφείλουμε να δεσμεύουμε το ποσό που αναλογεί στην παραγγελία σας εντός 7 ημερών, ακόμα και όταν μέρος/ή το σύνολο των προϊόντων δεν είναι διαθέσιμα. Σε περίπτωση υπαναχώρησης θα επιστρέφεται με τη διαδικασία Refund μέρος/ ή το σύνολο του δεσμευμένου ποσού. Για τις prepaid ή τις κάρτες αναλήψεων η χρέωση γίνεται άμεσα και αυτόματα από την τράπεζα.

Στην περίπτωση που επιλέξετε να πληρώσετε με πιστωτική κάρτα και να παραλάβετε από το κατάστημα, θα πρέπει να είστε παρών κατά την παραλαβή της παραγγελίας σας έχοντας μαζί σας την πιστωτική σας κάρτα και την ταυτότητά σας. Σε περίπτωση που η παραγγελία πραγματοποιείται στα στοιχεία και για λογαριασμό εταιρείας τότε η πιστωτική κάρτα που χρησιμοποιείται πρέπει να είναι εταιρική. Δηλαδή να έχει εκδοθεί στα στοιχεία τη αντίστοιχης εταιρείας. Επίσης κατά την παράδοση θα πρέπει να είναι παρών ο εξουσιοδοτημένος κάτοχος με τη πιστωτική κάρτα και τη ταυτότητα του.

Δείτε τις πιστωτικές κάρτες που λαμβάνουν μέρος στο πρόγραμμα άτοκων δόσεων  

δ) PayPal

Ακολουθώντας τις απαιτήσεις των ασφαλών συναλλαγών προσφέρουμε τη δυνατότητα εξόφλησης των παραγγελιών σας μέσω τους ασφαλούς μηχανισμού PayPal, χωρίς καμία επιπλέον επιβάρυνση και δίνοντάς σας τη δυνατότητα να εξοικονομήσετε το κόστος της αντικαταβολής.

ε) Μετρητά

Σύμφωνα με τα καθοριζόμενα στην ισχύουσα νομοθεσία οι επιτρεπόμενες συναλλαγές τοις μετρητοίς έχουν όπως παρακάτω:

(1) έως 500,00 € για συναλλαγές μεταξύ επιχειρήσεων

(2) έως 1.500,00 € για συναλλαγές μεταξύ ιδιώτη και επιχείρησης.

Για ποσά που υπερβαίνουν τα προαναφερθέντα όρια απαιτείται η εκτέλεσή τους με τη χρήση τραπεζικού εμβάσματος.

ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΦΠΑ

Σύμφωνα με τα καθοριζόμενα στον Ν. 2859/2000 Κύρωση Κώδικα Φόρου Προστιθέμενης Αξίας όπως αυτός τροποποιήθηκε με τον Ν.3986/2011 και τον Ν.4354/2015, συνοπτικά ισχύουν τα κάτωθι:

Το σύνολο των πωλήσεων σε πελάτες/καταναλωτές λιανικής πώλησης το ποσοστό ΦΠΑ διαμορφώνεται σε 24%, ανεξαρτήτου ισχύοντος ποσοστού στην περιοχή κατοικίας/έδρας του αποδέκτη/παραλήπτη (δεν εμπίπτουν σε μειωμένο συντελεστή ΦΠΑ).

Ο συντελεστής ΦΠΑ δύναται να εναρμονιστεί/εφαρμοστεί ανάλογα με τον κατά τόπους ισχύοντα όταν ο παραλήπτης/αποδέκτης των προϊόντων αποτελεί νομικό πρόσωπο ιδιωτικού ή δημοσίου δικαίου και με την προϋπόθεση ότι η πώληση εκτελείται προσωποποιημένα προς αυτό με τα απαιτούμενα στοιχεία.