Αγαπητή/έ φίλη/ε,

Ως ένδειξη της ευγνωμοσύνης μας για την εμπιστοσύνη και την προτίμηση που μας δείχνεις θα θέλαμε να σου προσφέρουμε τη δυνατότητα να γίνεις μέλος της κλειστής ομάδας κατόχων καρτών VIP του Motocosmos.

Αυτή η κάρτα θα σου δώσει τη δυνατότητα να αγοράζεις προϊόντα Online από το eshop του Motocosmos.gr με σημαντική έκπτωση, σε σταθερή βάση.

Η κάρτα VIP αποστέλλεται δωρεάν σε αυτούς που η πρώτη τους αγορά είναι άνω των 150€ αλλά και σε αυτούς που από το 2008 που ξεκίνησε την πορεία του το Motocosmos εισάγοντας τα πλέον επώνυμα αξεσουάρ των μεγαλύτερων οίκων παραγωγής παγκοσμίως, μας δείχνουν την εμπιστοσύνη τους.

Για την ολοκλήρωση της εισόδου σου και της ένταξής σου στην ομάδα VIP, πρέπει να συμπληρώσεις τη φόρμα επικοινωνίας του συνδέσμου: ΑΙΤΗΣΗ

Μετά θα λάβεις στο email σου την κάρτα VIP η οποία θα ενεργοποιείται την επόμενη εργάσιμη ημέρα, και επάνω της θα φέρει έναν μοναδικό αριθμό, ο οποίος και θα σου δίνει τη δυνατότητα να τον χρησιμοποιήσεις κατά το check out στο πεδίο «ΚΟΥΠΟΝΙ», και μόλις πατήσεις «ΕΦΑΡΜΟΓΗ» θα δεις την τιμή να διαμορφώνεται προς τα κάτω..

Από την ενέργεια εξαιρούνται τα προϊόντα της κατηγορίας «YAMAHA».

Σε περιμένουμε λοιπόν με χαρά!

Με εκτίμηση

 

Η ομάδα του Motocosmos

 

Οι όροι χρήσης του Motocosmos βρίσκονται στο σύνδεσμο: ΟΡΟΙ