Ιστορία της μάρκας

" Δεν μπορώ να βρω αυτό το εξάρτημα για τη μοτοσικλέτα μου κάπου, γιατί δεν το κάνετε για μένα; ​​"
Αυτό θα μπορούσε να ήταν η αρχή της ιστορίας της εταιρείας, η οποία σε μόλις λίγο πάνω από 10 χρόνια έχει μετατρέψει το πάθος και τη δημιουργικότητα των δύο αδερφών σε μια Premium Μάρκα αξεσουάρ μοτοσικλέτας και προϊόντων σχεδιασμού, κατασκευασμένα αποκλειστικά από υλικά ποιότητας, όπως το αλουμίνιο και σύνθετα ινών . Με την πάροδο των χρόνων, οι Fabio και Fabrizio Rigolio ( Γενικός Διευθυντής και Διευθύνων Σύμβουλος της Rizoma) έχουν καταφέρει να δημιουργήσουν μια νέα και δυναμική ομάδα που είναι σε θέση να παράγει και να εμπορεύεται σε όλο τον κόσμο τα προϊόντα της, τα οποία εντυπωσιάζουν τους πάντες με το κομψό και πρωτότυπο σχεδιασμό τους και με τη μανία την ποιότητά τους.

Οι άνθρωποι της RIZOMA

Η δύναμη της Rizoma έγκειται στο το πάθος εκείνων που το δημιουργούν και σε όσους εργάζονται εκεί καθημερινά: ιδέες και επιμέλεια είναι θεμελιώδεις αρχές για ένα "Made in Italy" προϊόν το οποίο είναι παγκοσμίως γνωστό για την υψηλή ποιότητα και την προσοχή στις λεπτομέρειες του.

RIZOMA , στυλ & design

Το αλάνθαστο στυλ της Rizoma συνοψίζεται στις καθαρές γραμμές των προϊόντων της , τα οποία δίνουν στο αντικείμενο ένα κομψό και εκλεπτυσμένο μινιμαλισμό.

Φιλοσοφία

«Αφιερώνουμε χρόνο και πάθος στην αναζήτηση ενός συναισθήματος». "Οι ιδέες γεννιούνται σε μια στιγμή, η εξέλιξή τους είναι η δύναμη της μάρκας"

Billet αλουμίνιο

Ξεκινώντας με ένα στερεό μπλοκ, μεταφορφώνεται το ίδιο σε καλούπια αλουμινίου και γίνεται ένα εξαιρετικό στοιχείο βγαλμένα από συναισθήματα και αισθήσεις

Βρείτε ΕΔΩ όλα τα προϊόντα της εταιρείας και αγοράστε με άτοκες δόσεις, δωρεάν μεταφορικά* και δωροεπιταγές*